Алое Вера


Алое Вера е растение, известно още като пустинна лилия, което има специални изисквания за средата си на живот. Най-добрите условия предлагат планинските части на Мексико: слънце, вятър и спорадични валежи осигуряват интензивен растеж. Само при такива условия Алое Вера може да произведе повече от 100 ценни съставки с качество и концентрация, които отговарят на стандартите на LR.

Както се посочва в литературата, на растението Алое Вера се приписват специални способности и е наречено „чудо на пустинята“. Ето защо от много години съставът на листата на Алое Вера е обект на усилени проучвания.

Какво се крие в алоето?

Витамини: A, B1, B2, B3, B6, B12, C, E, фолиева киселина
Минерали: калций, калий, магнезий, натрий, мед, желязо, цинк, манган
Аминокиселини: лизин, треонин, валин, метионин, изолевцин, фенилаланин, триптофан, аргинин, аспартанова киселина, серин, глутаминова киселина, глицин, аланин, цистеин, тирозин, хистидин, пролин, хидроксипролин, левцин
Ензими: оксидаза, каталаза, амилаза, брадикиназа, целулаза, липаза, алиназа, фосфатаза, креатин фосфокиназа, дехидрогеназа, SGO-трансаминаза, SGP-трансаминаза
Моно- /полизахариди: ацеманан, арабиноза, галактоза, глюкоза, маноза, рамноза, ксилоза, аскорбинова киселина, глюкоронова киселина, галактуронова киселина, целулоза
Стероли: кампестерол, лупеол, ß-ситостерол
Ацеманан – важна и полезна съставка

Една от най-важните съставки в гела на листата на Алое Вера е ацеманан. Това вещество спада към мукополизахаридите и се съхранява в клетките на организма. Ацемананът разгръща своето благотворно действие най-вече в комбинация

Видът на Алое Вера

Не се заблуждавайте. Не всички продукти, представени като „продукти с Алое Вера“, постигат същото качество. Има повече от 300 вида от това растение, не всички от които притежават желаните характеристики. LR използва само висококачественото растение от вида Aloe Vera Barbadensis Miller. Попитайте за произхода на продукта. Много производители само използват популярността на Aloe Vera Barbadensis Miller, а обработват алое с по-ниско биологично качество.

Световен шампион:

LR притежава в асортимента си най-много продукти Алое Вера, отличени с реномирания печат за качество на Международния научен съвет за алое (IASC).

Патенти:

Научните изследвания, извършвани ежедневно от LR по отношение на Алое Вера, имат за резултат разработването на 19 продукта, защитени с регистрация за патент.

Made in Germany:

Производственият процес на продуктите Алое Вера на LR се извършва в Германия. По този начин гарантираме най-високо качество!


Благодарим, че отделихте от времето си за тази Блог статия. Подаряваме Ви Промо код: DENIMBLOG .
Използвайте го при финализиране на поръчката си и вземете -5% отстъпка при покупка